Bunny who?

Why? Who? What's this blog about? It's about MEEEE!

Being a Widow

My experience of dealing with grief as a widow

Astrocytoma

About Jane's brain tumour journey: Astrocytoma.co.uk
 

For our Dutch readers...

18 January 2007

Er moet me even iets van het hart:

Jullie moeten je godverdomme in Nederland de ogen uit de kop schamen dat er een kabinet met CDA, Christen Unie en PvdA komt.

Alle vrijheden waar zo lang voor gevochten is het raam uit. Alle wetten waar het CDA alleen maar mee akkoord is gegaan omdat de meerderheid van VVD & PvdA dat wilde staan op de tocht.
Abortus wet: moet bespreekbaar zijn vinden de Christenen
Euthanasie: Ook daar moeten we maar eens naar kijken
Gelijke rechten voor homo's: Daar hebben we zo onze twijfels over
Vrijheid van meningsuiting: Alleen als er niets onaardigs over god wordt gezegd
Discriminatie: Tuurlijk hoef je een homo gaan baan te geven op je Christelijke School

Onderwerpen waar CDA & CU graag over willen praten: naaktstranden, feesten en partijen op zondag, winkels open op zondag, sport op zondag, wat voor programma's er op TV mogen, straatfeesten waar stickers worden uitgedeels met de tekst: Marsturbatie is geen misdaad, allemaal op de schop.

En maar zeuren dat jullie bang zijn voor Moslim fundamentalisten die de Sharia willen invoeren in Nederland. Maak je geen zorgen, er is nu een compromis voor de Multi-culturele sameleving waar ook de Moslims vast goed mee kunnen leven: geen Sharia wetten maar gewoon Hollands Polder Fundamentalisme.

Het resulaat is hetzelfde maar het voelt ten minste vertrouwd aan. Eigen schuld, dikke bult.

Blij dat ik er niet meer woon.

3 comments:

minispace said...

Ah joh, niks aan de hand hier ... no worries. Zoals gewoonlijk veranderd er toch niks. De meerderheid in Nederland heeft overigens links gestemd ...

Gaby said...

zeg dan eens hoe ik als nederlander er wat aan had moeten doen... geloof dat dat soort dingen toch echt niet meer in onze handen zijn....

Dutchcloggie said...

Natuurlijk loopt het zo'n vaart niet, dat snap ik ook wel maar het is gewoon van de zotte dat een partij waar zo goed als NIEMAND op gestemd heeft inde regering komt endan zo'n grote vinger in de pap heeft. Het CDA vindt dit allemaal helemaal top, vooral de oude rakkers die al dat links, liberale gedoe maar goddeloos vinden.
Bah bah.


Ze moesten religie gewoon afschaffen voor iedereen. Schieding van kerk en staat: geen religieuze partijen! Basta.

Post a Comment