Bunny who?

Why? Who? What's this blog about? It's about MEEEE!

Being a Widow

My experience of dealing with grief as a widow

Astrocytoma

About Jane's brain tumour journey: Astrocytoma.co.uk
 

Happy Brain

05 March 2007

Almost forgot to tell you all: JD went to see the Brain Man in hospital last week for a check up. All is well. Since the tumour was removed in June 2005, it has not changed, not grown, not anything. That is very good news obviously and has made both JD and me much happpier and more relaxed. She only needs to see him again in January 2008 so until then, there is no need to think about The Brain. Great. Liking that.

1 comments:

syl said...

jij hyven, ik op je blog! mooie deal toch?!
WOW en WOW. eerst voor dit schrijven. pardon my french: doe het echt ff in nederlands.... maar is JD de CP girl? dat is best heftig als ze naar de neuroloog moest met die klachten! blij dat alles goed gaat!

hier alles prima. ben aan het solliciteren dus en heb vrijdag het 2e gesprek. je hoort wel wanneer ik overstap. 1e gesprek heeft een baan op termijn opgeleverd. P&O-er bij sportparken Amstelveen. Maar het is nog allemaal in de pen. De dirc daar wil me hebben, maar moet het nog rondkrijgen met de gemeente.... jajajaja! dat zal wel even duren. maar ik heb geen haast en wacht graag op goede arbeidsvoorwaarden. een van de voorwaarden daar is flexibele arbeidstijden en daar ben ik zoooooooooo voor! uiteraard wel je uren draaien, maar niet om 8.00 gestreken achter je bureau. in plaats daarvan om 10.00 en dan tot wat later doortrekken en wellicht e.e.a. thuis regelen. heb zelfs gevragd of een vespa van de zaak er in zat (er zijn meerdere locaties) en dat zou ie ook nog wel voor elkaar krijgen dacht ie. nou! wat wil een meisje nog meer. elegant op de vespa door amstelveen, tussen de middag of na het werk zwemmen en zomers fietsen en bij aankomst kunnen douchen! duim maar voor me!
nou, was het wel weer voor nu!

lfs sylvia

Post a Comment